Σε Φαλάνη, Βρυότοπο, Αμπελώνα τιμούν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Σε Φαλάνη, Βρυότοπο, Αμπελώνα τιμούν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Τιμώνται οι ισαπόστολοι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον Αμπελώνα στην ομώνυμη συνοικία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Καρυώτης και τηρώντας τις αποφάσεις του κράτους για τον κορονοϊό, την Πέμπτη, παραμονή της γιορτής, στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός, ενώ την Παρασκευή 21 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής, από τις 7.30 το πρωί θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία  και περιφορά της εικόνας πέριξ του Ναού και στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και ιερά παράκληση των Αγίων.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, παραμονή της γιορτής, στη Φαλάνη, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε ο πρωτ. π. Βασίλειος Σταύρου, στις 7 το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα κεντρικό ναό της κωμόπολης των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Παρασκευή 7.00 η ώρα όρθρος κ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργουντος του Σεβ. Μητρ. μας κ. ΙΕΡΏΝΥΜΟΥ και το απόγευμα στις 7.30 μεθεορτος Εσπερινός και παράκληση των Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου, παραμονή της γιορτής, στον Βρυότοπο, στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, ενώ την Παρασκευή ανήμερα της γιορτής στις 7.30 το πρωί, θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία. Στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση των Αγίων.

αμπελώνα βρυότοποσ εκκλησια - Σε Φαλάνη, Βρυότοπο, Αμπελώνα τιμούν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σε Φαλάνη, Βρυότοπο, Αμπελώνα τιμούν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη
Αμπελώνας Βρυότοπος Λάρισα