ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ανοίγει στη Λάρισα το σούπερ μάρκετ της ρωσικής αλυσίδας MERE


Το πρώτο σούπερ μάρκετ της Mere στην Ελλάδα θα ανοίξει την Πέμπτη 13 Μαΐου στη Λάρισα. Το κατάστημα το οποίο έχει μισθωθεί από το περασμένο φθινόπωρο βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Λαγού κοντά στον κόμβο της ΔΕΥΑΛ και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει σούπερ μάρκετ των αλυσίδων Αρβανιτίδης και Μαρινόπουλος ενώ έμεινε ανεκμετάλλευτο για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει το franchise.gr,  πριν από περίπου έναν μήνα αναρτήθηκε η ταμπέλα με το σήμα Mere στην πρόσοψη του καταστήματος, σημάδι ότι πλέον είχε εισέλθει στην τελική ευθεία για την λειτουργία του.

Η έως σήμερα καθυστέρηση και η επιλογή της έναρξης λειτουργίας λίγο μετά το άνοιγμα της εστίασης και με το ξεκίνημα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, σε συνδυασμό με την ποικιλία και τα μεγέθη των προϊόντων της, πιστοποιεί και το προφίλ των πελατών στους οποίους κυρίως στοχεύει η Mere στην ελληνική αγορά. Δηλαδή «επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανική και HORECA», όπως αναφέρει μεταξύ των άλλων και στην ιστοσελίδα της.

Σε διάστημα λίγων ημερών μετά τη Λάρισα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους και τα καταστήματα σε Κόρινθο και Τρίπολη, ενώ το σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά θα ακολουθήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου. Τελευταίο από τα γνωστά σημεία θα λειτουργήσει το κατάστημα στο Αγρίνιο.

Η πορεία των πρώτων πέντε σούπερ μάρκετ θα κρίνει την επέκταση με νέα σημεία και πόσο γρήγορα θα έρθει αυτή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με βάση τον αρχικό σχεδιασμό η διοίκηση της Mere έχει θέσει ως στόχο την δημιουργία 80 καταστημάτων στην ελληνική αγορά. Υπενθυμίζεται ότι οι αλυσίδες Aldi και Plus, που επίσης δραστηριοποιούνται στον τομέα των hard discount, είχαν θέσει αντίστοιχους στόχους, είχαν ανοίξει τα πρώτα καταστήματα τους στην ελληνική αγορά και αποχώρησαν μετά από μικρό διάστημα καθώς δεν κατάφεραν να συγκινήσουν με το προϊόν που πρόσφεραν το ελληνικό κοινό.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest