Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Τυρνάβου και Υφυπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Τυρνάβου και Υφυπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού

Την Προγραμματική Σύμβαση του Έργου «Δημιουργία βοηθητικών γηπέδων και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Τυρνάβου», υπέγραψε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το Έργο, συνολικού προϋπολογισμού 218.000€, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού περιλαμβάνει:

* Κατασκευή δύο (2) βοηθητικών γηπέδων ποδοσφαίρου 7Χ7 με συνθετικό χλοοτάπητα και τέσσερις (4) ιστούς φωτισμού για έκαστο γήπεδο, παραπλεύρως των υφισταμένων γηπέδων σε

> Κοινότητα Δαμασίου

> Κοινότητα Αργυροπουλίου

* Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στα δύο (2) γήπεδα 5Χ5 της πόλης του Τυρνάβου.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ανέρχεται σε 15 μήνες.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το αμέριστο ενδιαφέρον του προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Ο κ. Αυγενάκης, από την πλευρά του, τόνισε ότι «η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η κατασκευή κάθε αθλητικής εγκατάστασης, μικρής ή μεγάλης, είναι πρωταρχικό μέλημα της μεταρρυθμιστικής φιλοσοφίας μας. Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, εναρμονισμένες με τις περιβαλλοντικές πολιτικές, τις ανάγκες της εποχής και των τοπικών κοινωνιών, είναι προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Η νέα γενιά και συνολικά η αθλητική οικογένεια τις έχει ανάγκη και δουλεύουμε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση για κάθε γωνιά της χώρας».

Image 2 - Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Τυρνάβου και Υφυπουργείου Πολιτισμού - Αθλητισμού

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Τυρνάβου και Υφυπουργείου Πολιτισμού - Αθλητισμού
Τύρναβος