Με μεγάλη επιτυχία η 92η Εθελοντική Αιμοδοσία της “ΕΛΠΙΔΑΣ” στον Αμπελώνα

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ 92η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.

Η Πρωτοφανής, αθρόα, συγκινητική και ανιδιοτελής προσέλευση των Εθελοντών αιμοδοτών, που έστειλαν ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης, αποτελεί την καλύτερη τιμή για τις θυσίες των Αγωνιστών του 1821, αφού με την ευγενική αιμοπροσφορά τους, συμβάλλουν σημαντικά στην σωτηρία πασχόντων Συνανθρώπων μας!

Η συμμετοχή στη χθεσινή Γιορτή της αιμοδοσίας των 27 νέων Αιμοδοτών απ’ τους οποίους μάλιστα οι 12 είναι κάτω των 25 ετών, αποτελεί το πλέον ενθαρρυντικό και αισιόδοξο μήνυμα, ότι τα νέα παιδιά του Αμπελώνα, αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου μας, συνειδητοποιούν την αξία και την σημασία του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και ευαισθητοποιημένα πλέον, γίνονται οι νέοι Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας!

Όλους αυτούς -παλιούς και νέους- αιμοδότες που συμμετείχαν στην χθεσινή μας αιμοδοσία, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας τους ευχαριστεί από καρδιάς και τους εύχεται: Υγεία, Ευτυχία και συνεχή διάθεση για προσφορά!

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς μας:
Δημήτριο Κάγια και το Αρτοποιείο Στέλιου Γκαμπέτα, για την προσφορά των τσουρεκιών, την εταιρεία Νικολακούλης Κ.& ΣΙΑ Ε.Ε. για τις Χαρτοσακούλες και τα αυτοκόλλητα, την μονοπρόσωπη ΙΚΕ
Σάββας Παναγιωτίδης για τα μαγνητάκια και τις καρτούλες και την Αφοί Μπρέζα Ο.Ε., για τους χυμούς και τα εμφιαλωμένα νερά.

Ευχαριστεί ακόμα την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) για την προσφορά του απαραίτητου υγειονομικού υλικού (μάσκες, αντισηπτικά) που χάρη σ’ αυτό πραγματοποιήσαμε, σύμφωνα τις οδηγίες σας, την σημερινή αιμοδοσία μας στην πόλη μας, παρέχοντας στους αιμοδότες μας την δέουσα προστασία και ασφάλεια.

Τον χώρο της αιμοδοσίας μας επισκέφτηκαν, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Λιούπας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Πινακάς Βασίλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, συνεργάτης και μέλος του Συλλόγου μας κ.Ανδρέας Μπρέζας, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Παιδής, ο οποίος και αιμοδότησε για τον Σύλλογό μας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, οι οποίοι συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες για την αιμοπροσφορά τους.

Επίσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αμάρι Σάμερ και Ροντούλης Στέλιος, επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, “Η Πόλη που θέλουμε” και “Η Δράση Πολιτών” αντίστοιχα, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, Κώστας Χρυσοβέργης, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να αιμοδοτούν, καθότι είναι τακτικά μέλη του Συλλόγου μας.

Ακόμα, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα κ.Τσακνάκη Παρασκευή, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Κούβελας και Μαρία Κουτούκα- Νασιούλα, τακτικό μέλος του Συλλόγου μας, η οποία και αιμοδότησε. Όλους τους παραπάνω αναφερόμενους, ευχαριστούμε θερμά!

Σημαντικές όμως, ήταν και οι παρουσίες των κ.κ. Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αντωνόπουλου Γιάννη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν.Λάρισας, Συνδημότη μας κ. Κουτσούκη Θάνου, οι οποίοι ως τακτικά μέλη του Συλλόγου μας αιμοδότησαν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Στην χθεσινή μας Αιμοδοσία, παραβρέθηκαν ακόμα, η κ.Γόνη Γανοχωρήτου, κόρη του Αείμνηστου Αιματολόγου Γιατρού Αντώνη Γανοχωρήτη, Μέλος της Ομάδας Οικογενειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και Συντονίστρια του τομέα ποιότητας ζωής και εθελοντισμού, η οποία μάλιστα υποσχέθηκε να αιμοδοτήσει στην επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, καθώς και η κ.Χρύσα Κοθρά, Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Λάρισας κ.Βασίλη Κόκκαλη, η οποία μας μετέφερε τις ευχές και τα Συγχαρητήρια του κ.Βουλευτή, για το έργο που επιτελούμε!

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε, στην σημαντική Συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας, η οποία με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Νίκου Λιούπα, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος της ειδικά διαμορφωμένης,Τεντοκατασκευής- Σκεπάστρου, στην οποία και πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία μας, δείχνοντας έτσι ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγνωρίζει, τιμά και στηρίζει το έργο και την προσφορά του Συλλόγου αυτού στο κοινωνικό σύνολο.