ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ευχαριστήριο της Παναγίας του Αμπελώνα στην εταιρεία PFS – Papageorgiou Food Service


Για ακόμη μια χρονιά, με τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα να πλησιάζουν, η εταιρεία PFS – Papageorgiou Food Service, έκανε μία μεγάλη δωρεά τροφίμων προς τῶν πασχόντων ἀδελφῶν και προς τοπική Εκκλησιά μας.

Με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη προθυμία, οι ευλογημένοι και φιλάνθρωποι πατέρες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα, μαζί με τους βοηθούς και συνεργάτες τους, στο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, άνδρες και γυναίκες, συγκέντρωσαν απαραίτητα τρόφιμα και υλικά αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι για τους πτωχούς συνανθρώπους τους.
Παράλληλα οι εθελόντριες κυρίες, μαζί με τον πατέρα-Νεκτάριο Φωκίδη, διένειμαν πλούσια δέματα στους πτωχούς σιτιζομένους αδελφούς, που αναπαύονται καθημερινά στο φιλόξενο χώρο δίπλα από την Εκκλησία (σπιτάκι) απολαμβάνοντας την αγάπη και την θαλπωρή της Εκκλησίας.

Ευχαριστήριο από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα:

” Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  «PFS – Papageorgiou Food Service» και ιδιαίτερα τον κ. Φώτη και Βάσω Παπαγεωργίου για την ευγενική και γενναία χειρονομία της δωρεάς κρεάτων για το Πασχαλινό τραπέζι των πτωχών συνανθρώπων μας.

Δια της παρούσης, επιθυμούμε να εκφράσουμε εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, την προς τούτο ευγνωμοσύνη μας και να απονείμουμε τον δίκαιο της Εκκλησίας “έπαινο”, ως ελάχιστη ανταπόδοση της σπουδαίας αυτής και φιλάνθρωπης πράξης.

Ευχόμαστε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ευλογεί τα έργα των χειρών σας, να σας δυναμώνει, να διαφυλάττει την οικογένειά σας και τους εργαζόμενους της εταιρείας σας, ώστε να συνεχίζετε να ευεργετείτε όπου υπάρχει ανάγκη και να αποτελείτε λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση “.

Με τιμή,

ο  Αρχιερατικός Επίτροπος Αμπελώνα 

και προϊστάμενος του

ιερού ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Φωκίδης 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest