ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συνεχίζεται η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Τεμπών.


Εδώ και δύο (2) μήνες, μηχάνημα έργου του Δήμου Τεμπών, αλλά και μηχάνημα έργου που μας χορηγήθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Τεμπών και καθημερινά εργάζονται για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας των περιοχών αυτών, σε συνεργασία της δημοτικής αρχής και ειδικότερα των αντιδημάρχων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, των αγροτικών συνεταιρισμών και αγροτών που μας ενημερώνουν για τις αναγκαίες επεμβάσεις.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Οι εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας συνεχίζονται και θα εντατικοποιηθούν, τις επόμενες ημέρες, με την πρόσληψη ακόμη ενός (1) οδηγού γκρέϊντερ, και έτσι στη «μάχη» της συντήρησης των αγροτικών δρόμων θα μπει ακόμη ένα μηχάνημα του δήμου.

«Υποσχεθήκαμε και το κάνουμε πράξη, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τις τεχνικές υπηρεσίες,  συντηρούμε τους αγροτικούς δρόμους, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα και την καθημερινότητα των αγροκτηνοτρόφων μας, καθώς τους εξασφαλίζουμε την ομαλή  πρόσβαση στους χώρους εργασίας και την ασφαλή μεταφορά των γεωργοκτηνοτροφικών τους προϊόντων», δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. «Εντός των επόμενων ημερών καταθέτουμε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πρόταση για ένταξη έργου για συντήρηση δρόμων αγροτικής οδοποιίας ύψους 3.000.000,00 ευρώ», προσθέτει ο δήμαρχος.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest