ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος Δημήτρης Σδούγκας


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο Λαρισαίος Δημήτρης Σδούγκας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ομάδα του Ιπποκράτη επισημαίνει: «Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΔΟΥΓΚΑΣ δυστυχώς έχασε την μάχη που έδωσε τα τελευταία 10 χρόνια με την επάρατο και τα ξημερώματα «έφυγε» από κοντά μας.

Ήξερε πως ήταν μια δύσκολη μάχη, το πάλεψε αλλά με αυτόν τον αντίπαλο κανείς δεν βγήκε ποτέ νικητής. Αφήνει πίσω του την γυναίκα του Δήμητρα, την κόρη του Κατερίνα την μητέρα του, τον αδελφό του, πολλούς συγγενείς και πάρα πολλούς φίλους.

Ο Δημήτρης υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, προπονητής στην ακαδημία μας και γενικός αρχηγός. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.30 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».Σε συλλυπητήριο μήνυμα  της δημοτικής παράταξης« Λάρισα Μπροστά» και  της  επικεφαλής  κ. Ρένας Καραλαριώτου  για το θάνατο του  Δημήτρη Σδούγκα     αναφέρονται τα εξής:

«Συντετριμμένοι, εγώ προσωπικά και όλοι οι δημοτικοί  ,κοινοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης μας, αποχαιρετούμε  τον Δημήτρη Σδούγκα  που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος . Με τον Δημήτρη  δώσαμε μαζί  τον αγώνα στις δημοτικές  εκλογές το 2014 και το 2019 .

Αποχαιρετώ έναν  ηθικό και ακέραιο νέο άνθρωπο, έναν μαχητή της ζωής ,  που έδωσε πολλά στην κοινωνία της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία Παπασταύρου . Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή  και πάντα πρόθυμος να προσφέρει με κάθε τρόπο. 

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του . 

Κανείς μας δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Καλό ταξίδι Δημήτρη  …   »

ilarissa.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest