ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Μακρινίτσα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την ιατροδικαστή 


Η διαπίστωση της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι ο μακελάρης της Μακρινίτσας πήγε αποφασισμένος στο πατρικό της εν διαστάσει συζύγου του για να σκοτώσει με το κουζινομάχαιρο που έφερε μαζί του.

Και τα δυο αδέλφια [ο πρώην κουνιάδος και η αδελφή του], φέρουν απ’ ένα καθοριστικό για την ζωή τους χτύπημα στην καρδιά. Η λάμα μάλιστα είχε εισχωρήσει και στις δυο περιπτώσεις τόσο βαθιά στην καρδιά, που η τρώση δηλαδή η ρήξη του μυοκαρδίου ήταν τόσο μεγάλης έκτασης. Και τα δυο αδέλφια, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, έφεραν και απ’ ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ η Κωνσταντίνα –μητέρα του 2,5 ετών αγοριού- είχε χτυπηθεί με το μαχαίρι και στο στέρνο.

Σε «πλεονεκτική θέση» ο θύτης

Όπως ανέφερε στο newsit.gr η έμπειρη ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, «τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία» … Είναι δηλαδή απ’ επάνω προς τα κάτω, που σημαίνει ότι τα θύματά του είχαν ήδη λυγίσει το κορμί τους στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το θανατηφόρο χτύπημα στην καρδιά ή ότι ήδη είχαν σκύψει απ’ την πλήξη που προηγήθηκε απ’ τα υπόλοιπα χτυπήματα στην κοιλιά και το στέρνο. Σημασία έχει πάντως ότι ο «μανιακός» υπερτερούσε των θυμάτων τους και γνώριζε πολύ καλά πως ήθελε να προκαλέσει θάνατο και να τους σκοτώσει.

Ήθελε να εξοντώσει και την πεθερά

Αξιωματικός της Ασφάλειας Βόλου, είναι πεπεισμένος πως στη θέση του αδελφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η πρώην πεθερά του δράστη που της φώναξε «κακούργα, άνοιξε, εσύ φταις για όλα …», ενώ επιχειρώντας να εισβάλει στο σπίτι έλεγε: «Ελάτε εδώ πουλάκια μου …»! Ασπίδα στην πεθερά, μπήκε η πρώην γυναίκα του που κατέβηκε τρέχοντας στο ισόγειο απ΄την εσωτερική σκάλα για να γλιτώσει την μάνα της απ’ τα χέρια του. Η μανία για την πεθερά του φαίνεται και απ’ τις μαχαιριές που προσπάθησε να τις ρίξει στο πρόσωπο αλλά η λάμα ευτυχώς την βρήκε ξυστά.

Μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του και στο στέρνο

Ο δράστης  έπληξε επίσης μια φορά με το μαχαίρι των 25 εκατοστών την πρώην γυναίκα του στο στέρνο, χτύπημα όμως που δεν ήταν ικανό να επιφέρει όχι μόνο το θάνατο αλλά και βαρύ τραυματισμό. Ένα χτύπημα επίσης στην κοιλιά κατάφερε  και στον αδελφό της που προσέτρεξε σε βοήθεια στη Μακρινίτσα, απ’ το σπίτι του στην Πορταριά όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο η 28χρονη.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή 

Θρήνος στην κηδεία των δυο αδερφιών

Ανείπωτος ήταν ο θρήνος στις κηδείες των δυο νέων παιδιών στο χωριό που μεγάλωσαν. Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Τα δυο φέρετρα των νέων αυτών ανθρώπων και οι μπομπονιέρες που μοίραζαν στην εκκλησία για τον 30χρονο Γιώργο και την 28χρονη Κωνσταντίνα συμπλήρωναν το τραγικό σκηνικό.

Πηγή: newsit.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest