ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Τραγωδία με 3 νεκρούς στην Ερέτρια


Σε σοκ είναι όλη η Ελλάδα από τον χαμό τριών ανθρώπων την ώρα της δουλειάς τους στην Ερέτρια. Όλα έγιναν στο χωριό Γυμνό. Οι τρεις άνδρες κεραυνοβολήθηκαν από 20.000 βολτ την ώρα που έκαναν έργα υπογειοποίησης καλωδίων. Άλλος ένας συνάδελφός τους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Όλη αυτή η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των κατοίκων του χωριού. Τα τρία μέλη του συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ είχαν ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής
«Γύρω στις 2 παρά με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου που μένει πάνω στην πλατεία όπου έγινε και το δυστύχημα και ούρλιαζε. Πρώτα είχαμε δει το ρεύμα να ανοιγοκλείνει στα σπίτι μας σε δύο σύντομες διακοπές. Πήγαμε όλοι στην πλατεία του χωριού. Οι δύο νεκροί ήταν πεσμένοι στο έδαφος και έβγαζαν καπνούς. Μόλις μου παν για τον τρίτο σήκωσα το βλέμμα στα σύρματα και είδα έναν μαύρο, κατάμαυρο όγκο με μπουφάν. Ήταν φοβερό. Υπήρχε και τραυματίας και αυτόν τον έσωσε ο αγροτικός γιατρός που έσπευσε στο σημείο», λέει στο newsit.gr η Ιωάννα Κοτρογιάννη γυναίκα του προέδρου της κοινότητας Γυμνού.Άλλος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Γίνονται εργασίες περίπου 2 μήνες. Κάνουν ανάπλαση στο κέντρο του χωριού. Πλακόστρωτα και γίνεται υπογειοποιηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πήγα στην πλατεία του χωριού και είδα τους δύο να είναι πέσμενοι στο έδαφος και ο τρίτος να κρέμεται νεκρός στα καλώδια της κολώνας. Ο τέταρτος από τους έργατες μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο».

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργο Μαθιόπουλο. Όπως είπε 2 νεκροί και ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Για αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να απεγκλωβιστεί ο 3ος νεκρός ο οποίος κρέμονταν νεκρός από έναν στύλο σε ύψωμα στην περιοχή. Στην επιχείριση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο από τους άτυχους άνδρες ήταν 50 ετών και ο τρίτος 45.

newsit.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest