ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Κ. Κολλάτος: Η Δημοτική αρχή λειτουργεί απαξιωτικά για τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.


Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος για την επίσκεψη κλιμακίου στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές στις δενδρώδεις καλλιέργειες απο το παγετό .

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε απο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο,την επίσκεψη κλιμακίου αποτελούμενη απο υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ,της ΔΑΟΚ Π.Ε Λάρισας,βουλευτών,αντιπεριφερειάρχη, εκπροσώπων παραγωγών,υπό την αιγίδα του Δημάρχου Τεμπών και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ.Μανώλη.

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή ,ενεργεί απαξιωτικά για τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που δεν εκλήθησαν στην επίσκεψη του διευρυμένου κλιμακίου.
Δεν γνωρίζουμε τους λόγους της συγκεκριμένης τακτικής του Δημάρχου Τεμπών,αλλά θεωρούμε τουλάχιστον προσβλητική την εν γένει στάση του.
Γιατί δεν μπορεί να ευαγγελίζεται συναινέσεις από την μια μεριά και από την αλλη,σ´ενα σοβαρό ζήτημα που έπληξε το σύνολο των δενδρωδών καλλιεργειών,βυθίζοντας στην απόγνωση τους παραγωγούς των ΔΕ Νέσσωνος και Μακρυχωρίου, να αγνοούνται επιδεικτικά οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.
Πρέπει να γνωρίζετε κκ της Δημοτικής Αρχής οτι η συμπαράσταση και η διεκδίκηση τέτοιων ζητημάτων,χαρακτηρίζονται από την κοινή προσπάθεια,την συνεργασία και την συνέργεια.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά οτι η παράταξη μας θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής,εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για την αντιμετώπιση μιας ακόμη καταστροφικής χρονιάς.


Κώστας Κολλάτος
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών .

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest