Σπαραγμός στην Κρήτη: Βάπτιση για την αδερφή του Ζαχαρία, πριν την κηδεία του


Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το παιδί της, η οικογένεια αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες

Τραγικές εικόνες στην Λιγόρτυνο, το χωριό της Κρήτης λίγο έξω από το Ηράκλειο που έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του 3χρονου Ζαχαρία. Στο ΠΑΓΝΗ όπου ενημερώθηκαν για τον θάνατο του μικρού παιδιού, είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν στο πλευρό των γονιών για να τους συμπαρασταθούν μπροστά στην δοκιμασία που περνούν.

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το παιδί της, η οικογένεια αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες θέλοντας να τηρήσει την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει από την ζωή κάποιο άλλο. Έτσι, γίνονται ήδη γίνονται οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος καθώς η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία ετοιμάζεται να βαφτίσει ένα μικρό παιδί και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει ένα άλλο.

Η θεία του άτυχου 2χρνου που έπεσε μέσα στο βαρέλι με τον ασβεστόνερο και έχασε τη ζωή του, περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το πώς διαδραματίστηκε το περιστατικό.

2χρονος - Κρήτη - βαρέλι - κηδεία

 

Πηγή: ant1news.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google