Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας

Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμαντής παρέδωσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό έναν οικίσκο – προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, για τις ανάγκες στέγασης μιας σεισμόπληκτης οικογένειας στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας.

«Ευχαριστούμε πολύ γι αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, που στέλνει το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπο. Ο σύγχρονος οικίσκος που παραλαμβάνουμε πρόκειται να στεγάσει μια οικογένεια που έχασε το σπίτι της» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή  δίπλα στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Ο Δήμαρχος Βέροιας και η ΔΕΥΑ είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε» δήλωσε ο κ.  Διαμαντής.

Φωτισμός Led  στην Ποταμιά

Εξ άλλου,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέδωσε 25 προβολείς τεχνολογίας Led για τον φωτισμό των δομών στέγασης των σεισμοπλήκτων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας.

led e1616089727585 - Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας

collage - Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας


Δήμος Ελασσόνας Νομός Λάρισας