Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς»

η αυλαία για το Καφέ της Χαράς Το - Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς»

“Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες” παραδέχθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Ρώμας θέλησε να ενημερώσει πως έπεσε η αυλαία στα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς». Όπως ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει, άλλωστε, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τον κύκλο της αυτή την σεζόν.

Στο τελευταίο μάλιστα γύρισμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο δημιουργός των επιτυχιών ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένως. Ειδικότερα, όπως επικοινωνεί στους διαδικτυακούς του φίλους, «χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο».

«Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες» πρόδωσε, στη συνέχεια του μηνύματος. «Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!».

η αυλαία για το Καφέ της Χαράς Το - Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς»

Πηγή: zappit.gr


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς»

collage - Αυλαία για το «Καφέ της Χαράς»


Pin It on Pinterest