ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συγκέντρωση τροφίμων από το Δίκτυο Νέων Λάρισας


Με επιτυχία υλοποιήσαμε μια ξεχωριστή δράση, τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στα χωριά του Τυρνάβου και της Ελασσόνας • μια εντελώς ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη κίνηση νέων.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ευχαριστούμε που ήταν παρόντες η Υπεύθυνη Οργανωτικού Σχεδιασμού κα. Άρτεμις Δρόσου, η Τομεάρχης Προστασίας των ΑΜΕΑ και Κοινωνικών Ανισοτήτων κα. Δήμητρα Τσιάρα και η Αναπληρώτρια Τομεάρχης  κα. Φανή Σουρτούκη, ο Τομεάρχης Εργασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Αρβανίτης και ο Υπεύθυνος Ανθρωπίνων Πόρων και Ασφαλείας κ. Τίμος Λόλας.

Παρόλο που η παρουσία περισσότερων εθελοντών και μελών του Δικτύου δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID 19, ευχαριστούμε όλους – παρόντες και μη- όσους στήριξαν την προσπάθειά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμη τους πολίτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στο κάλεσμά μας, καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο L.A. travel  και προσωπικά τον υπεύθυνο κ. Γιάννη Μπατζιόλα για την ευγενική παραχώρηση ενός οχήματος μίνι βαν, όπως και τον οδηγό αυτού κ. Αποστόλη Καψάλη για την μεταφορά των τροφίμων απευθείας στους πληγέντες. Ακολουθούν πολλές και ακόμα μεγαλύτερες δράσεις!

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest