ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

«Έφυγε» από τη ζωή ο 53χρονος δημοσιογράφος, Κώστας Τσόλας


Θλίψη έχει προκαλέσει στον δήμο Τυρνάβου, η είδηση του θανάτου του 53χρονου Αμπελωνίτη δημοσιογράφου Κώστα Τσόλα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ο Αμπελωνίτης Κώστας Τσόλας, είχε ξεκινήσει με την πρώτη του εφημερίδα στον Αμπελώνα “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ” και συνέχισε μετέπειτα ως ανταποκριτής στην Εφημερίδα “Ελευθερία” και στο Ράδιο Τύρναβος 103,8FM.

Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον επαγγελματικό του χώρο όπου εργάζονταν αλλά και στην κοινωνία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 11 π.μ στον Άγιο Γεώργιο στο άλσος του Αμπελώνα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη μητέρα του, τα αδέλφια του και ανίψια.

Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, για το θάνατο του συναδέλφου  Κώστα Τσόλα, από τα Τυρναβίτικα Νέα.Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου των περιοχών Λάρισας, Αμπελώνα και Τυρνάβου, Κώστα Τσόλα, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ο συνάδελφος, αν και δεν ήταν μέλος της Ένωσης και του Επικουρικού Ταμείου μας, αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευπρέπειας και συναδελφικότητας τηρώντας στο ακέραιο τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ασχολήθηκε από τα παιδικά του χρόνια με τη δημοσιογραφία και την έκδοση εφημερίδων της περιοχής του, ενώ εργάζονταν επί πολλά χρόνια ως ανταποκριτής στην ιστορική εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας στην περιοχή του Τυρνάβου.

Δραστήριο και ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από τα μαθητικά του χρόνια εκδίδοντας την εφημερίδα “ΦΩΝΗ του Αμπελώνα» για την οποία βραβεύτηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ως ο νεότερος εκδότης και στη συνέχεια λειτούργησε δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.

Εξάλλου για πολλά χρόνια υπήρξε ο κύριος συντονιστής- εκφωνητής στο Καρναβάλι του Τυρνάβου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest