Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου λόγω σεισμού και κορονοιου.

202007211511169545 - Ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου λόγω σεισμού και κορονοιου.

Γράφει ο Χρήστος Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης  Συν Πολιτεία

Ζούμε όλοι δύσκολες στιγμές και κυρίως οι οικογένειες που βρίσκονται στο δρόμο επειδή το σπίτι τους χτυπήθηκε από τον σεισμό.

Οι δραματικές στιγμές την ώρα των δονήσεων μπορεί να ξεχαστούν, τα μεγάλα προβλήματα όμως που καλούνται να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες συνδημοτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, τώρα ξεκινάνε.

Σε τέτοιες συνθήκες χρειάζεται να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε, όλους όσους έχουν ανάγκη. Η αλληλεγγύη θα διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή.
Ο Δήμος, ως η πιο προσιτή δομή που γνωρίζουν οι πολίτες, πρέπει πρώτος και με οργανωμένο τρόπο να παρέχει υπηρεσίες που είναι πολλές αλλά και πρωτόγνωρες. Γιαυτό πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς εμπόδια.

Την Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατατίθεται ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2021. Διαφωνώ σε πάρα πολλά, όπως και η παράταξη που ανήκω, που ήδη έχει καταθέσει εναλλακτική πρόταση.

Αλλά αυτή την ώρα οι ανάγκες είναι τεράστιες και ο χρόνος ελάχιστος. Η μη ψήφιση του προϋπολογισμού θα επιφέρει καθυστέρηση και προβλήματα στη διαχείριση του Δήμου. Ο Δήμος όμως τώρα πρέπει να “τρέξει” .

Θεωρώ πως όλες οι παρατάξεις πρέπει να δώσουν ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στις υπηρεσίες του να καλύψουν όσο πιο γρήγορα και σωστά τις ανάγκες των δημοτών.

Οι απαραίτητες διορθώσεις στον προϋπολογισμό μπορούν να γίνουν σε μεταγενεστερο χρόνο.

Τώρα είναι η στιγμή να αναμετρηθούμε με την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα τις δύσκολες καταστάσεις λόγω του σεισμού αλλά και τις κακές εξελίξεις λόγω κορονοιου.


202007211511169545 - Ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου λόγω σεισμού και κορονοιου.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου λόγω σεισμού και κορονοιου.

collage - Ψήφο ανοχής στον προϋπολογισμό του Δήμου λόγω σεισμού και κορονοιου.


Pin It on Pinterest