Πρωτοβουλία Εμπορικού Συλλόγου Αμπελώνα για συλλογή τροφίμων

Πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και νερών για τους πληγέντες από τον σεισμό, κατοίκους του Δαμασίου, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμπελώνα, καλώντας φορείς και πολίτες της πόλης του Αμπελώνα να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.

Ο χώρος συλλογής θα είναι στο σκέπαστρο που βρίσκεται έναντι του καταστήματος MASTER ALL DAY BAR στην κεντρική παιδική χαρά του Αμπελώνα και θα διαρκέσει 3 ημέρες, από την Δευτέρα 8 Μαρτίου ως και την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Ήδη, την πρωτοβουλία υιοθέτησαν οι τρείς αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα 1986 (μπάσκετ), Αθλητικός Όμιλος Αμπελωνιακός (ποδόσφαιρο), Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα (βόλλευ), ενώ αναμένεται και μεγάλη στήριξη από τους κατοίκους της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών και Εμπόρων Αμπελώνα:

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Αμπελώνα και οι ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλλεϋ Γ.Σ.Αμπελώνα 1986, Α.Ο.Αμπελωνιακός και Φ.Σ.Αμπελώνα, με αίσθημα ευθύνης προς τους δοκιμαζόμενους από τον εγκέλαδο, πολίτες του Δαμασίου Τυρνάβου, προχωρούν στη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και νερών. Ο χώρος συλλογής θα είναι στο σκέπαστρο που βρίσκεται έναντι του καταστήματος MASTER ALL DAY BAR στην κεντρική παιδική χαρά του Αμπελώνα και οι μέρες που θα πραγματοποιηθεί η συλλογή θα είναι από την Δευτέρα 8 Μαρτίου ως την Τετάρτη 10 Μαρτίου.