«Η Πόλη που Θέλουμε» στο πλευρό των κατοίκων του Δαμασίου

Από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που Θέλουμε», βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων του Δαμασίου που επλήγησαν, προσπαθώντας όλοι να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν αυτές τις δύσκολες ώρες, έχοντας παραδώσει σε πρώτη φάση είδη πρώτης ανάγκης.

Συνεχής είναι η επικοινωνία και η ενημέρωση του κ. Αμάρι από τον πρόεδρο της κοινότητας Δαμασίου, κ. Τσανάκα, για τις ανάγκες, τα προβλήματα που προκύπτουν και την γενικότερη κατάσταση στην περιοχή. «Τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Τυρνάβου δοκιμάζεται σκληρά.

Οι ισχυροί σεισμοί και οι επαναλαμβανόμενοι μετασεισμοί έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες υλικές ζημιές, με τους κατοίκους να αισθάνονται φόβο, ανησυχία και αδυναμία μπροστά σε τέτοια φαινόμενα της φύσης, που δεν έχουμε ξαναζήσει.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι είναι πρωτόγνωρες. Μας βρίσκουν όμως όλους ενωμένους. Νιώθουμε την υποχρέωση να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Δαμασίου που με αυταπάρνηση έσωσαν τις ζωές των παιδιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στέκονται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής μας από την πρώτη στιγμή. Ως πολίτες με σύνεση και ενσυναίσθηση οφείλουμε να είμαστε – και είμαστε – δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σε αυτή τη μάχη θα είμαστε μαζί τους, στην διάθεσή τους και όχι θεατές.

Οι κάτοικοι του Δαμασίου μας χρειάζονται και πρέπει ο καθένας μας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί».

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest