ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Επίσκεψη Στ. Πέτσα στο Δαμάσι


Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε τους πληγέντες στο Δαμάσι (στο γήπεδο Δαμασίου), όπου μαζί με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα, τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, Βουλευτές του Νομού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον σεισμολόγο κ. Λέκκα συμμετείχαν σε σύσκεψη για να συντονίσουν τις επόμενες δράσεις που αφορούν τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τη Δευτέρα θα κατατεθούν 300.000 ευρώ σε κάθε Δήμο που επλήγη από τον σεισμό, ώστε να αρχίσει άμεσα και η καταβολή των χρημάτων στους πληγέντες πολίτες, όπως επίσης ενημέρωσε πως μέσα στην ημέρα θα έχουν φτάσει, όπως και έγινε, 20 τροχόσπιτα για την προσωρινή στέγαση των πληγέντων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό οτι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες σε παράπλευρο οικόπεδο του γηπέδου έτσι ωστε να δημιουργηθούν οι υποδομες για να τοποθετηθούν οι οικίσκοι.

Παράλληλα, ο Γιάννης Κόκουρας ανέλυσε στον κ. Πέτσα όλες τις πολύπλευρες ενέργειες και δράσεις που πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Δαμασίου και αφορούν όλους τους σεισμόπληκτους.

Άλλωστε, απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου Τυρνάβου είναι ασφαλώς η φροντίδα και πρόνοια για όλους τους πληγέντες συνδημότες μας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ανσπληρωτή Υπουργό για την άμεση και αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που προσφέρει το Κράτος στον Δήμο Τυρνάβου.

Όλοι μαζί, Δήμος, Περιφέρεια και Κράτος θα τα καταφέρουμε.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest