Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος Γ.Αγριόδημος – Βαρύ πένθος στη Συκέα Ελασσόνας

Νεκρός σε τροχαίο ο 30χρονος Γ.Αγριόδημος – Βαρύ πένθος στη Συκέα Ελασσόνας

Μία δυσάρεστη είδη ήρθε στο προσκήνιο από τη Χαλκίδα, καθώς ο 30χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα egnomi.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μύτικα. Ο Αγριόδημος, που καταγόταν από το Βασιλικό, κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού, όταν κοντά στο ύψος του φυτωρίου «Σιγανός» χτύπησε σε προπορευόμενο όχημα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου ποδοσφαιριστή κατέληξε σε θερμοκήπιο του φυτωρίου, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο ίδιος είχε καταγωγή από τη Λάρισα, έχοντας αποτελέσει μέλος και του ΑΟ Πυργετού, είχε καταγωγή από τη Συκέα Ελασσόνας από όπου κατάγεται ο πατέρας του.


Με τη μητέρα του να έλκει την καταγωγή της από την περιοχή της Χαλκίδας, ο άτυχος τερματοφύλακας αγωνιζόταν σε ομάδες της περιοχής τα τελευταία χρόνια, και εσχάτως στον ΑΟ Χαλκίδας…

Πηγή: magnesianews.gr

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Δήμος Ελασσόνας Νομός Λάρισας