Τύρναβος: Συνάντηση εργασίας Μπίζιου – Κόκουρα

Συνάντηση εργασίας είχαν στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τη Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλλα Μπίζιου,

στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Λαρισαίας πολιτικού για ενημέρωση των Αυτοδιοικητικών του νομού σχετικά το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Αυτοδιοίκηση.
Αναλύθηκε διεξοδικά ο νέος εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση, που προωθεί η κυβέρνηση και με τον οποίο, όπως επεσήμανε η κα Μπίζιου, «στόχος είναι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κυβερνησιμότητας των Δήμων, μετά τις εφιαλτικές συνέπειες του υβριδικού νόμου της κυβέρνησης Τσίπρα».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος παρουσίασε τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Τυρνάβου, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το πλάνο της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη ημέρα. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κα Μπίζιου για το διαρκές ενδιαφέρον της.

Η κα Μπίζιου από τη μεριά της, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεργασία, εξέφρασε την πρόθεση της να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην προώθηση και επίλυση των κύριων ζητημάτων του Δήμου Τυρνάβου, τονίζοντας πως επιθυμεί να αποτελεί αρωγό και συμπαραστάτη κάθε δημοτικής αρχής.