ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ


Η ιστοσελίδα μας δηλώνει ότι παραπλανήθηκε από αναξιόπιστες πηγές που την οδήγησαν στη σύνταξη και ανάρτηση δημοσιεύματος το οποίο «φωτογραφίζει» συγκεκριμένο επαγγελματία του Αμπελώνα σε επιχείρηση ιχθυοπωλείου, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη του και δεν είχε πρόθεση να τον συκοφαντήσει.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που αναρτήθηκε την 03η-02-2021 περιέχει ανακρίβειες, αναλήθειες και αήθειες, οι οποίες δημιουργούν στρεβλή εικόνα για τον συγκεκριμένο επαγγελματία και τον παρουσιάζουν ως πρόσωπο μειωμένης ηθικής υπόστασης, χωρίς να βασίζονται σε κανένα πραγματικό περιστατικό ή αποδεικτικό στοιχείο.

Επίσης, η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε – κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας- χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τον ανωτέρω επαγγελματία, ώστε να επιβεβαιωθεί η αναλήθεια των καταγγελλόμενων.
Στο πλαίσιο αυτό, η ιστοσελίδα επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στο αναγνωστικό κοινό, αλλά και σε όλους όσοι αναπαρήγαγαν το σχετικό δημοσίευμα ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του μοναδικού μέχρι σήμερα επαγγελματία σε επιχείρηση ιχθυοπωλείου στον Αμπελώνα στο σχετικό συμβάν.


Η ιστοσελίδα μας, δεσμεύεται από τούδε και στο εξής, να επιτελεί προσεκτικότερα το καθήκον της για τη δημοσίευση της αλήθειας και να προβαίνει σε ενδελεχή διασταύρωση των στοιχείων και των πηγών της πριν δημοσιεύσει τόσο βαριές και συκοφαντικές κατηγορίες κατά οιουδήποτε».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest