ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Στ. Σπανογιάννης: Οφείλεις μια συγνώμη στους κτηνοτρόφους του Δ. Τυρνάβου κ. Μπαϊραχτάρη!


Οφείλεις ακόμη μια συγνώμη κύριε Μπαιραχταρη”” ήταν το πρώτο σχόλιο από τον Στέλιο Σπανογιανη μετά την δήλωση-βομβα τού Αργύρη Μπαιραχταρη πως όλα όσα είπε το 2018 εις βάρος του Χριστόφορου Κατσαρού ήταν όλα ψέματα. Ο Στέλιος Σπανογιανης εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του κτηνοτροφικού συλλόγου το 2019, και αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο μετά από καταγγελίες για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και παραβίαση του καταστατικού από τον πρόεδρο Αργύρη Μπαιραχταρη.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Και συνεχίζει λέγοντας

“Ο πρόεδρος οφείλει επίσης μια συγνώμη σέ όλο τόν κτηνοτροφικό κόσμο του Δήμου Τυρνάβου. Οφείλει μια συγνώμη σέ όλους εμάς, τους συναδέλφους του κτηνοτρόφους, που τόν στηρίξαμε βάζοντας τα ονόματα με τίς υπογραφές μας κάτω από δημοσιεύματα εναντίον του Χριστόφορου Κατσαρού και της Τοπικής ΝΔ.

Επίσης να τού θυμίσω πως εγώ και ο αείμνηστος Αθ Νασίκας προσφερθηκαμε να καταθέσουμε ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο εναντίον του Χριστόφορου Κατσαρού, έχοντας πίστη και εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του κ τίς υποτιθέμενες και κατά φαντασίαν όπως αποδείχθηκε μαρτυρίες του.

Οι δικαιολογίες επίσης, πώς παρασύρθηκε… είναι πέρα για πέρα όχι απλώς αβάσιμες, αλλά ακόμη ένα ψέμα για να δικαιολογήσει το ψέμα!

Ευχαριστούμε για την κοροϊδία κύριε πρόεδρε. ”

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest