Λάρισα: Αυτοί είναι οι δύο γιατροί που σκοτώθηκαν στον Όλυμπο

Συγκλονισμένος είναι ο ιατρικός κόσμος της Λάρισας και δη οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από την είδηση θανάτου των δύο γιατρών συναδέλφων τους, του παθολόγου- εντατικολόγου Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και του αναισθησιολόγου Θοδωρή Χατζόπουλου. Αμφότεροι ήταν μάχιμοι γιατροί στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

 Οι δύο άτυχοι γιατροί έχασαν σήμερα τη ζωή τους στον Όλυμπο, όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα κατά τη διάρκεια ορειβασίας.

Οι σωροί τους μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, σχετικά με τον θάνατο των δύο γιατρών στον Όλυμπο, υπογραμμίζονται τα ακόλουθα:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο.

Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη. Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει, γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού δύο  αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».

tinealarissa.gr

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest