ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

TYRNABOS, 40100

Τύρναβος: Συγνώμη του Αρ. Μπαϊραχτάρη στον Χρ. Κατσαρό


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Με την παρούσα επιστολή μου ανακαλώ τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς μου εναντίον του νυν Αντιδημάρχου του Δήμου Τυρνάβου κ. Χριστόφορου Κατσαρού, που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (blogs): α) «Paidis.com» και β) «TIRNAVITIKA NEA.COM», και στις 21-08-2018 στο φύλλο της ημερήσιας εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λάρισας στη σελίδα 3, όταν και έφερε την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι παρασύρθηκα στις εν λόγω δηλώσεις από πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι ήθελαν να βλάψουν την πολιτική και επαγγελματική του πορεία, αλλά και την τοπική συνδικαλιστική οργάνωση στην οποία ανήκει (ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ).

Για τους λόγους αυτούς ζητώ συγνώμη από τον κ. Χριστόφορο Κατσαρό για την ηθική βλάβη που τυχόν του προκάλεσα τόσο ατομικά όσο και επαγγελματικά ή συνδικαλιστικά.

Ο κ. Χριστόφορος Κατσαρός έπειτα από επικοινωνία που είχε μαζί του ο κ. Αργύρης Μπαϊραxτάρης και εξηγήσεων που του έδωσε δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο ζήτημα και ελπίζει με την παρούσα να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια στα μάτια όλων των συμπολιτών μας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest