ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

τυρναβος, λάρισας

Χρ. Τσιόπας: “Καλή συνέχεια Δήμαρχε, σε περιμένει πολλή δουλειά”.


Γράφει ο Τσιόπας Χρήστος δημ. σύμβ. μέλος της δημ. παράταξης ΣυνΠολιτεία

 

Ο Δήμος έχει συνέχεια δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κόκουρας την ώρα που υπέγραφε άλλο ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.  

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Πρόκειται για το έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων.

Το έργο είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ήδη από το 2018 και περιλάμβανε  τμήματα των αγροτικών δρόμων που αποτελούν συνδέσμους με το κύριο επαρχιακό δίκτυο αλλά και εξασφαλίζουν  εύκολη πρόσβαση σε μεταποιητικές μονάδες. Ο σκοπός του έργου είναι να ενισχυθεί η παραγωγή αλλά και η μεταποίηση που είναι οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης του τόπου.

Το 2019 έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Φιλόδημος.  

Πριν περίπου ένα χρόνο το έργο δημοπρατήθηκε.  Τώρα  υπογράφτηκε η σύμβαση και αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο στο τέλος του 2021. 

Χρειάζονται 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Αυτοί περίπου είναι οι χρόνοι εκτέλεσης δημοτικών έργων. Για να υπάρξει  η λογική της συνέχειας στα έργα,  θα πρέπει να τα συνεχίζει η τωρινή δημοτική αρχή από το σημείο που τα άφησε η προηγούμενη.  

Εμείς είχαμε την ατυχία να μην βρούμε δρομολογημένα έργα από τους προηγούμενους και όλα έγιναν όλα από την αρχή. Ξεκινήσαμε και αφήσαμε έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε φάση ολοκλήρωσης.

Εύχομαι στον Δήμαρχο καλή συνέχεια και όρεξη γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά για να ΄΄τρέξουν’’ όλα τα έργα. 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest