ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Λάρισα

ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΠΟ 19 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Όνειδος, αποστροφή και αποτροπιασμό επιφέρει η απόφαση 19 Πανεπιστημιακών δασκάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να προσυπογράψουν κοινή δήλωση υπέρ του αρχιεκτελεστή της “17Ν” Κουφοντίνα.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και Στέλεχος του Κινήματος ” Έλληνες για την Πατρίδα ” του κ. Ηλία Κασιδιάρη καταδικάζω την απόφαση των πνευματικών -υποτίθεται -ανθρώπων που διδάσκουν και διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη των νέων μας στα Πανεπιστήμια, να στηρίξουν έναν ψυχρό, αμετανόητο και κατά συρροήν δολοφόνο που εκτελούσε άνανδρα στο όνομα της αιματοβαμμένης αριστερής ιδεολογίας της οργάνωσης του.

Η περίπτωση αγιοποίησης Κουφοντίνα με τις επονείδιστες δηλώσεις από πλευράς Πανεπιστημιακών ” περί κράτους δικαίου , απρόσωπης δικαιοσύνης και νόμων που πρέπει να εφαρμόζονται από όλους ” καταδεικνύει όχι μόνο την υποκρισία του πολιτικού κατεστημένου αλλά και το βαθύ τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η πνευματική κοινότητα του τόπου.

Ενώ για τους Έλληνες Εθνικιστές που διώκονται και φυλακίζονται παράνομα για τις πολιτικές τους Ιδέες οι δήθεν υπερασπιστές της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης σιωπούν , για τον δολοφόνο Κουφοντίνα που ευθύνεται για τον φόνο τόσων ανθρώπων, την αμαύρωση της εικόνας της Ελλάδος και το ύπουλο χτύπημα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας , τολμούν και αναφέρονται με σαθρά και ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί “Κράτους δικαίου”.

Έκδηλη η αναξιοπιστία ,η ανακολουθία και η ευθύνη των Πανεπιστημιακών δασκάλων οι οποίοι για δεκαετίες τώρα συναινούν στην υποβάθμιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης καθιστώντας τις Σχολές τους ορμητήρια βίας και εγκληματικής ασυδοσίας μέσω καταλήψεων και λοιπών υλικοτεχνικών καταστροφών ,υπόθαλψης κακοποιών στοιχείων και εμπόρων -διακινητών ναρκωτικών και το χειρότερο, καθιστώντας τις Σχολές τους κέντρα διακίνησης της πλέον επικίνδυνης και Εθνοκτόνας ιδεολογίας της αριστεράς στο πιό ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας, τους νέους.

Για την Θεσσαλία και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία η στάση των Πανεπιστημιακών δασκάλων αποτελεί πραγματικό όνειδος και απόδειξη της ηθικής και πνευματικής ένδειας στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία. Τα δε επιχειρήματα περί ” Ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού ” καλούνται οι μεγαλόσχημοι Πανεπιστημιακοί να τα εξηγήσουν στην μάνα του Θάνου Αξαρλιάν.

Μαρία Μπίλλη
Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest