ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Λάρισα

Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκε ο βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας


ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας. 

Ο Λαρισαίος πολιτικός πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου με γεμάτη ατζέντα και η συζήτηση με τον πρωθυπουργό έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε εκτενής και εποικοδομητική. Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν πρωτίστως τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού Λάρισας.

Ο Χρήστος Κέλλας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την εμπειρία του ως εθελοντής ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και τη συγκινητική προσφορά στους ασθενείς με covid του συνόλου του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης. Ακόμη, αναφέρθηκε στα εκκρεμή ζητήματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία των δύο Νοσοκομείων και επεσήμανε την αναγκαιότητα αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που αποτελεί βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξέλιξη που θα αποσυμφορήσει την πίεση που δέχονται τα Νοσοκομεία. «Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο κυβερνητικό στοίχημα» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων το επόμενο διάστημα.

Η ατζέντα περιελάμβανε και συζήτηση για την πορεία των εμβολιασμών στον Νομό Λάρισας και τη διαδικασία υλοποίησης της επιχείρησης «Ελευθερία» σε όλη την περιφέρεια.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί και για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, με τον Χρήστο Κέλλα να αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα καταβολής αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε με το καταστροφικό πέρασμά του ο «Ιανός» στους παραγωγούς, την εξέλιξη του προγράμματος αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια και βασικές υποδομές, ιδιαίτερα του Δήμου Φαρσάλων, ενώ, όπως ήταν φυσικό, υπήρξε αναλυτική αναφορά σε όλα τα αγροκτηνοτροφικά θέματα της υπαίθρου.  

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest