Αγωγή της ΔΕΥΑΛ κατά της «Γήπεδο ΑΕ» – Για οφειλές 372.000 ευρώ

Λάρισα

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λάρισας, συζήτηση της αγωγής που κατέθεσε σε βάρος της ιδιωτικής εταιρείας «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ).

Είναι η δεύτερη φορά που η ΔΕΥΑΛ στρέφεται δικαστικά κατά της ανώνυμης εταιρίας στην οποία, ως γνωστόν ανήκει το γήπεδο ποδοσφαίρου AEL FC ARENA, καθώς, με εξαίρεση ένα μικρό χρηματικό ποσό, από το 2016 μέχρι σήμερα δεν τηρήθηκε από την πλευρά της Α.Ε. προηγούμενος διακανονισμός με αφορμή οφειλέςπου ανέρχονται στις 372.000 ευρώ.

Πρόκειται για δαπάνες τελών σύνδεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που αφορούν τόσο το δίκτυο ύδρευσης όσο και το δίκτυο αποχέτευσης και οι οποίες δεν έχουν εξοφληθεί ακόμη στη ΔΕΥΑΛ από το 2010 όταν και κατασκευάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νεάπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» , η συζήτηση αναβλήθηκε μετά από αίτημα εκπροσώπου της Α.Ε. προκειμένου οι δύο πλευρές, σε συνάντησή τους το επόμενο διάστημα να εξετάσουν το ενδεχόμενο διακανονισμού.

Πηγή: Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest