Στους -6 βαθμούς η θερμοκρασία αύριο Τετάρτη στη Λάρισα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

 Προβλέπεται στις Κυκλάδες την Κρήτη αρχικά τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για λίγες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά από το απόγευμα και μετά στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν στην Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.  Παγετός κατά τόπους ισχυρός στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα το πρωί και το βράδυ.

  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ στο Αιγαίο και 4 με 5 στο Ιόνιο.

Θεσσαλία: Προβλέπεται γενικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Πίνδο και δεν αποκλείεται το βράδυ αργά να πέσουν και λίγα χιόνια στα ορεινά.

 Λάρισα: Προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και τοπικές νεφώσεις κυρίως από τις απογευματινές ώρες και μετά.

 Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα αλλά σταδιακά μετά το μεσημέρι θα στραφούν παντού σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα και τα ορεινά και 2 με 3 μποφόρ στα πεδινά.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε

 Λάρισα – 6 έως 9°C

 Τρίκαλα -6 έως 9°C

 Καρδίτσα -6 έως 9°C

 Βόλος -1 έως 9°C

 Ελασσόνα -6 έως 7°C

 Ελασσόνα -6 έως 7°C

 Φάρσαλα -6 έως 8°C

  Αγια -5 έως 7°C

 Σποράδες 6 έως 11°C

Βασίλειος Πανάκογλου

 Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

Μπείτε στην ομαδα μας στο fb

Πατήστε ” μου αρέσει”  στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα τελευταία καιρικά νέα.