ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ρίξτε επιτέλους άσφαλτο – Όχι άλλοι χωματόδρομοι στον Αμπελώνα


Τα παράπονα τους, εκφράζουν μέσα από τα tirnavitikanea.com οι κάτοικοι του Αμπελώνα και συγκεκριμένα στην οδό Αριστοφάνη, οδό Πηνειού και σε ακόμα ένα κομμάτι που δεν υπάρχει ακόμα οδός.

Η κατάσταση του δρόμου είναι πράγματι τραγική και μάλιστα σε δεκάδες σημεία ελλοχεύουν κίνδυνοι για την ασφάλεια οδηγών και οχημάτων, καθιστώντας την πρόσβαση των Αμπελωνιτών σε μια περιπέτεια.

Όπως μας αναφέρουν: “Οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση και δικαίως προκαλεί τις οργίλες αντιδράσεις των κατοίκων. Αψευδής μάρτυρας των διαπιστώσεών μας είναι οι φωτογραφίες που σας στείλαμε, που δείχνουν την επικρατούσα κατάσταση.

Καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι κύριοι της δημοτικής αρχής να κάνουν πραγματική δουλειά, γιατί τούς πήραμε και αυτούς χαμπάρι και πλέον δε μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν. Από τη Δημαρχεία του τότε Αμπελώνα εώς και τώρα, δήμου Τυρνάβου κανένα ενδιαφέρον.

Είναι ντροπή να μιλάμε για χωματόδρομο την εποχή του 2021 στον Αμπελώνα και να καμαρώνουμε πως είμαστε Ευρωπαίοι, ενώ είμαστε μέσα στην λάσπη και στην σκόνη”.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest