Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Φαρκαδόνα: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος επιχειρηματίας

candle flame candlelight light burning faith night glow candlestick - Φαρκαδόνα: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος επιχειρηματίας

Προδόθηκε από την καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης σουπερ μάρκετ στο Γριζάνο και πρακτορείων ΟΠΑΠ σε Φαρκαδόνα και Ζάρκο, Κώστας Δαυλής

Σοκ προκαλεί στο Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και στο χωριό του Γριζάνου, ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος, ενός νέου ανθρώπου, του γνωστού επαγγελματία Κωνσταντίνου Δαυλή. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο 51χρονος έφυγε από τη ζωή, αργά σήμερα το απόγευμα. Ο άτυχος 51χρονος, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στο Γριζάνο αλλά και Πρακτορείων ΟΠΑΠ σε Φαρκαδόνα και Ζάρκο, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην επιχείρηση που διατηρεί στο χωριό του. Άμεσα ειδοποιήθηκε από τους οικείους του, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα, πατέρα δυο παιδιών, στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Δυστυχώς για τον ίδιο ήταν αργά, καθώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η είδηση προκαλεί σοκ. Ο 51χρονος επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή μας από την επαγγελματική δραστηριότητα. Ευγενικός, φιλικός, χαμογελαστός, με μεγαλείο ψυχής, προσέφερε απλόχερα την βοήθεια σε όποιον χρειαζόταν.

Η κηδεία του θα τελεστεί στο Γριζάνο σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

candle flame candlelight light burning faith night glow candlestick - Φαρκαδόνα: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος επιχειρηματίας

Πηγή: krinitrikalon.gr


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Φαρκαδόνα: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος επιχειρηματίας

collage - Φαρκαδόνα: Πέθανε ξαφνικά 51χρονος επιχειρηματίας


Pin It on Pinterest