Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ροντούλης: “Επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του Δαμασίου”.

τυρναβος 1 1 - Ροντούλης: "Επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του Δαμασίου".

Επανειλημμένα, ως “Δράση Πολιτών”, έχουμε τονίσει ότι δύο έργα είναι απαραίτητα για τον οικισμό του Δαμασίου: Η αποχέτευση/ βιολογικός καθαρισμός και ένα νέο Κοιμητήριο.

Δυστυχώς, βλέπουμε ότι δεν προχωρά κανένα εκ των δύο έργων. Το πρώτο έχει μπλεχτεί στον λαβύρινθο της γραφειοκρατίας, χωρίς καν να κατονομάζεται ο υπεύθυνος των απαράδεκτων καθυστερήσεων, και το δεύτερο έχει παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες, επειδή προφανώς η δημοτική αρχή δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για την προώθησή του.

Η απαράδεκτη αυτή στασιμότητα πρέπει να σταματήσει. Η δημοτική αρχή πρέπει να καταδείξει ξεκάθαρα τον υπαίτιο των καθυστερήσεων του έργου της αποχέτευσης και , ταυτόχρονα, να ξεκινήσει αμέσως τις διαδικασίες υλοποίησης του νέου Κοιμητηρίου, γιατί η σημερινή ντροπιαστική εικόνα, όπως οι ίδιοι οι Δαμασιώτες ισχυρίζονται, προσβάλλει ολόκληρο το χωριό.

Ως “Δράση Πολιτών” δεσμευόμαστε να ασκήσουμε κάθε δυνατή πίεση προς οιανδήποτε κατεύθυνση, για να πραγματωθούν και τα δύο προαναφερόμενα έργα.Το τέλμα στο Δαμάσι κράτησε ήδη πολλά χρόνια. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να υπομένουν άλλο την διαιώνισή του. Η υπομονή και οι αντοχές τελείωσαν, κ. Κόκουρα.


τυρναβος 1 1 - Ροντούλης: "Επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του Δαμασίου".

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ροντούλης: "Επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του Δαμασίου".

collage - Ροντούλης: "Επιτέλους, να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του Δαμασίου".


Pin It on Pinterest