22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ροντούλης: “Τα Σχολεία του Δήμου πρέπει να είναι εντάξει και στο εσωτερικό τους”.

Προσφάτως, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας μάς πληροφόρησε δια του Τύπου ότι ο εξωτερικός καθαρισμός των Σχολικών Μονάδων έχει συντελεσθεί επαρκώς.

Προς στιγμήν, δεν έχουμε λόγους, για να αντιτείνουμε κάτι διαφορετικό. Ο εξωτερικός καθαρισμός είναι μια εύκολη και αυτονόητη ,θα λέγαμε, υποχρέωση του Δήμου. Το σημαντικό, όμως, είναι η διασφάλιση και της εσωτερικής καθαριότητας των Σχολείων, και στον τομέα αυτό μάλλον ο Δήμος Τυρνάβου υστερεί, κατά κοινή ομολογία διδασκόντων, διδασκομένων και κηδεμόνων.

Τούτου δοθέντος, πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να διορθωθεί και οι οποίες αρρυθμίες να περιορισθούν, εάν οι καθαρίστριες μερικής απασχόλησης των Σχολείων ενταχθούν στο καθεστώς της πλήρους απασχόλησης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμος Τυρνάβου θα κινηθεί τάχιστα προς την κατεύθυνση αυτή , ξεκινώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.


Από την πλευρά μας, εκφράζουμε την ετοιμότητά μας να συνδράμουμε μια τέτοια προσπάθεια για το καλό της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, που λόγω της υγειονομικής κρίσης καλείται να λειτουργήσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

Ας κάνουμε την καθημερινότητα των μικρών Τυρναβιτών καλύτερη και ασφαλέστερη. Το αξίζουν. Είναι εξάλλου το μέλλον του τόπου μας.

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest