Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου

tyrnabos, samer
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

«Ήδη κ. Δήμαρχε οι περισσότεροι Δήμοι ανά την Ελλάδα έχουν μετατρέψει τις σχολικές καθαρίστριες από μερικής σε πλήρους απασχόλησης γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες. Ας μην είμαστε για ακόμα μια φόρα από τους τελευταίους Δήμους που θα πράξουμε κάτι ανάλογο, όπως και με τους μισθωτές των κυλικείων.

phoenix banner - Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου

Σας καλούμε να φέρετε άμεσα το θέμα της μετατροπής των συμβάσεων των 14 σχολικών καθαριστριών από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, ακόμα και σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. Σας το είχαμε προτείνει από τον Οκτώβριο στη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο. Όπως σε κάθε πρότασή μας όμως κωφεύετε επιδεικτικά, έτσι και σε αυτήν, μέχρι να φτάσει βέβαια «ο κόμπος στο χτένι».

anigif ambelon rizoulis - Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου

Με την αναγκαιότητα που υπάρχει για καθαρισμό των σχολικών μονάδων, τουλάχιστον 2 φορές κατά την διάρκεια του καθημερινού προγράμματος και συνεχείς απολυμάνσεις, οι ώρες εργασίας των καθαριστριών μερικής απασχόλησης (3 ώρες επί της ουσίας), που δεν είναι υπερήρωες, δεν επαρκούν για τον όγκο εργασιών στον οποίο πρέπει να ανταποκριθούν. Όταν μάλιστα μιλάμε για την καθαριότητα – απολύμανση κτιρίων όπου είναι το δεύτερο σπίτι των μαθητών.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου

Δεν πρέπει ο Δήμος να φθάσει σε σημείο αδυναμίας κάλυψης των αναγκών καθαριότητας των σχολείων μας, που εμφανίζονται αυξημένες πλέον, λόγω της πανδημίας του COVID-19, για να πάρουμε μια τέτοια απόφαση.

Προλαβαίνουμε ακόμα και τώρα κ. Δήμαρχε, δεν είναι αργά.

Άλλωστε όπως μας έχετε δείξει λεφτά υπάρχουν στον Δήμο μας».

1 1 - Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Να γίνουν πλήρους απασχόλησης οι 14 σχολικές καθαρίστριες στο Δ. Τυρνάβου