Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου

δομένικο
0cae55f7d5b5ac9000320f56c29d09b4 1 - Ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον αρχιτέκτονα μηχανικό κ. Αντώνιο Μόρα για την κατάθεση αρχιτεκτονικών προτάσεων και την προετοιμασία τεχνικών στοιχείων που θα περιλαμβάνονται στον φάκελο της μελέτης.

Οι υποστηρικτικές υπηρεσίες που ανατέθηκαν στον αρχιτέκτονα μηχανικό αφορούν την αρχιτεκτονική αναβάθμιση των δύο πλατειών στους οικισμούς Δομενίκου και Καλυβίων Κοκκινοπηλού, οι οποίες λόγω παλαιότητας έχουν υποστεί φθορές και δεν εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες αισθητικής και λειτουργικότητας. Οι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τις δύο πλατείες θα παραδοθούν στο Δήμο Ελασσόνας μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Οι πλατείες αποτελούν κομβικό σημείο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής σε κάθε κοινότητα. Η ανακατασκευή των πλατειών Δομενίκου και Καλυβίων εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου μας για τη βελτίωση των κοινοχρήστων χώρων και την απόδοσή τους στους πολίτες. Καλύτερες πλατείες, καλύτερους αθλητικούς χώρους, καλύτερες παιδικές χαρές και σχολεία, για να κρατήσουμε τους νέους και τις οικογένειές τους στα χωριά μας. Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας με τη συνδρομή ειδικών συνεργατών και ιδιωτών μηχανικών εκπονεί τις απαραίτητες μελέτες για τη βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες θα κατατεθούν στη συνέχεια για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και στο ΕΣΠΑ-ΠΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναβαθμίζοντας τους κοινόχρηστους χώρους, αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας».

domeniko elassonas - Ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκουελλα


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου

collage - Ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου


Pin It on Pinterest