22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Η Μαρία Μπίλλη για την σύλληψη ιερομονάχου σε εκκλησία της Λάρισας

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και στέλεχος του Κινήματος “Έλληνες για την Πατρίδα” του κ.Ηλία Κασιδιάρη, καταδικάζω απερίφραστα την νέα επίθεση κατά της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας με την σύλληψη του Ιερομονάχου και την επιβολή προστίμου  στους πιστούς της Ι.Μ.Αγίας Παρασκευής του Πάτριου Ημερολογίου στη Λάρισα την Κυριακή 03/01/2021.
Με αφορμή την πανδημία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδεινκνύει πρωτοφανή  ζήλο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας και εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα  στον Ιερέα και το ποίμνιό του, μερικές πολύτεκνες ευλαβικές  οικογένειες.
Δυστυχώς εν μέσω πανδημίας η τήρηση των μέτρων ασφαλείας επιβάλλεται τιμωρητικά  μόνο στους πιστούς Χριστιανούς ενώ μία ορθολογιστική προσέγγιση του θέματος από πλευράς Εκκλησίας και Πολιτείας για ανεύρεση  κοινής λύσης θα προάσπιζε την κοινωνική συνοχή και το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών.
Είναι επιτακτική ανάγκη η Κυβέρνηση να σταματήσει τον νέο Διωγμό  κατά της Εκκλησίας.
Σε καιρούς χαλεπούς για όλη την ανθρωπότητα  και για τον Ελληνισμό, η Ορθόδοξη Πίστη ήταν και θα είναι η μόνη ελπίδα για πνευματική και ηθική ανάταση του Έθνους μας.
Μαρία Μπίλλη
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας 
“ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ”
τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest