Ευχές από τα «Τυρναβίτικα Νέα»

Η ομάδα από τα Τυρναβίτικα Νέα , θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας «tirnavitikanea.com» καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και να είναι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος. Πάνω από όλα υγεία, χαρά, ευτυχία και ότι καλύτερο επιθυμείτε. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο το 2021 να σας φέρει ότι δεν σας έφερε το 2020. Να περάσετε ήρεμες γιορτές, χωρίς τσακωμούς.

Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη από όλες τις χρονιές. Πολλοί έχασαν την δουλειά τους. Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση. Δεν υπάρχουν δουλειές και χρήματα. Μόνο απογοήτευση και ο κορωνοιος παντού, μέχρι να έρθουν τα εμβόλια.

Το 2021 ευχόμαστε να φέρει χαρά και ευτυχία. Να βοηθηθεί ο κόσμος, να φέρει δουλειές, χρήματα και αξιοπρέπεια. Όχι άλλη βία στον κόσμο και μεταξύ των Ελλήνων. Θα θέλαμε να γεννηθεί μια νέα Ελλάδα όπου οι Έλληνες θα ζουν ευτυχισμένοι και όχι δυστυχισμένοι και ο κορονοιός να φύγει μακριά από εκεί που ήρθε.

Να έχετε δύναμη θετικές σκέψεις και κουράγιο για τα δύσκολα που παίρναμε. Μπορεί να έχουμε κρίση όμως όταν έχεις διπλά σου αγαπημένους ανθρώπους και με τα λίγα περνάς καλά!

Τα λέμε ξανά το 2021!