Η εκκλησία της Φαλάνης δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα (φωτο)

Για ακόμη μία φορά, με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη προθυμία, οι ευλογημένοι και φιλάνθρωπος πατέρας του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Φαλάνης, μαζί με τους βοηθούς και συνεργάτες τους στο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, άνδρες και γυναίκες, συγκέντρωσαν απαραίτητα τρόφιμα και υλικά αγαθά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για τους πτωχούς συνανθρώπους τους.
Παράλληλα οι εθελόντριες κυρίες, μαζί με τον πατέρα – πρωτ. Βασίλειος Σταύρου, διένειμαν πλούσια δέματα στους πτωχούς σιτιζομένους αδελφούς.

Ευχαριστήριο από τον Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Φαλάνης, του πατέρα – πρωτ. Βασίλειος Σταύρου : 

“Εκ μέρους της επιτροπής του φιλοπτωχου της ενορίας μας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι προσέφεραν τρόφιμα για τα δέματα που δόθηκαν στους άπορους της ενορίας μας.

Ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις τυροκομείο ΧΩΤΟΣ, Εταιρεία επεξεργασίας προϊόντων κρέατος Papageorgiou Food Service, επεξεργασίας προϊόντων κρέατος ΚΑΣΙΔΗΣ, κομπόστες ΕΛΒΑΚ,  τροφίμων ΒΙΟΜΑΡ.

Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να παρέχει πλούσια τα ελέη Του κ υγεία στις οικογένειές σας.

Επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου κ Κων/νο Λυγουρα για την άψογη συνεργασία κ ενδιαφέρον που έδειξε στο θέμα της φιλανθρωπίας”.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest