Δωρεάν τεστ του κορωνοϊού τη Δευτέρα στη Νίκαια, Τετάρτη στον Πλατύκαμπο


Ο Δήμος Κιλελέρ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ταχεία εξέταση ανίχνευσης (Rapid test) του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στη Νίκαια, μπροστά από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Πλατυκάμπου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται με τα αυτοκίνητά τους, μέχρι δύο άτομα, χωρίς να κατεβαίνουν από αυτά, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ώστε να ελεγχθούν από μεικτά κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος κατέγραψε τα εξής:


«Ευχαριστώ δημόσια τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που σε συνθήκες πανδημίας ανταποκρίθηκαν, για ακόμα μια φορά, άμεσα στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ για την πραγματοποίηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού. Τονίζω με σαφήνεια ότι η συνεργασία μας από την πρώτη ημέρα εμφάνισης του ιού ήταν αδιάλειπτη και ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα τεστ που θα γίνουν στον πληθυσμό του Δήμου μας θα καταγράψουν με ενάργεια την επιδημιολογική εικόνα στην ευρύτερη περιοχή μας. Για να νικήσουμε τον covid 19 πρέπει να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη χρησιμοποιώντας ο καθένας τα δικά του όπλα. Μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest