Ροντούλης: “Τι θα γίνει με τα αδέσποτα;”.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο νόμος επιτάσσει να γίνεται η διαχείριση του αδεσπότου ζωικού κεφαλαίου από τους κατά τόπους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ .

Λόγω της πρόνοιας αυτής, όλοι σχεδόν οι Δήμοι πέριξ του Τυρνάβου είτε έχουν καταθέσει προτάσεις για χρηματοδότηση Κυνοκομείων , είτε οργανώνουν την επέκταση των δομών που ήδη λειτουργούν στα όριά τους με επιπρόσθετες χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων που τρέχουν.

Κραυγαλέα παραφωνία ο Δήμος ( ποιος άλλος;) Τυρνάβου.Καμιά σοβαρότητα στην αντιμετώπιση του προβλήματος δεν έχει επιδειχθεί, μολονότι οι δημότες διαρκώς παραπονούνται και τα προκύπτοντα προβλήματα συνεχώς αυξάνουν. Το θέμα έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο, χωρίς ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης, άμεσα εφαρμόσιμο και με προοπτική.Αγέλες αδεσπότων περιφέρονται δεξιά και αριστερά, ενώ στον Δήμο Τυρνάβου οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα ή επιδίδονται σε επικοινωνιακούς βερμπαλισμους άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος.

Είμαστε αναγκασμένοι, συνεπώς , να απευθύνουμε έκκληση στον κ. Νινίκα, τον σύμβουλο του κ. Κόκουρα και κατά ορισμένους τον “πραγματικό Δήμαρχο”, να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, προκειμένου να αρχίσει τουλάχιστον να κινείται κάτι και στο ζήτημα της διαχείρισης των αδεσπότων.

Αφού οι αιρετοί αποδεικνύονται λίγοι, τουλάχιστον ας ενεργοποιηθούν οι σύμβουλοι και συνεργάτες, μπας και δικαιολογήσουν, άλλωστε, τους μισθούς ή τις θέσεις τους.

Ελπίζουμε να εισακουσθούμε από το πραγματικό κέντρο εξουσίας στον Δήμο Τυρνάβου. Οψόμεθα…

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest