Εμείς πότε κ. Δήμαρχε;

τυρναβος
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ανακοίνωση της παράταξης «Η Πόλη που Θέλουμε» του Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι.

phoenix banner - Εμείς πότε κ. Δήμαρχε;

Ο γειτονικός Δήμος Ελασσόνας κ. Δήμαρχε, όπως και η πλειοψηφία των Δήμων ανά την Ελλάδα, έκαναν πράξει την νομοθετική ρύθμιση για μείωση 40% στα μισθώματα των σχολικών κυλικείων με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, για να ελαφρύνουν τους δημότες τους.

anigif ambelon rizoulis - Εμείς πότε κ. Δήμαρχε;

Εμείς κ. Δήμαρχε δεν είμαστε ικανοί να πάρουμε μια τέτοια απόφαση, όταν υπάρχει πλέον και η έγκριση από το κράτος ή δεν θελουμε τελικά;

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Εμείς πότε κ. Δήμαρχε;

Από τον Μάρτιο μήνα σας έχουμε προτείνει μια σειρά από μέτρα στήριξης και ανακούφισης των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών, των μισθωτών σχολικών κυλικείων και των δημοτών αλλά εσείς κωφεύετε. Και αυτό το πράξαμε όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές από τότε μέχρι σήμερα. Ανταπόκριση καμία όμως.

Οι επαγγελματίες και οι μισθωτές των κυλικείων ακόμα περιμένουν και μάλλον θα περιμένουν πολύ.

Όλοι αυτοί έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και περιμένουν αυτό το κάτι από τον Δήμαρχο του Δήμου μας, από το Δημοτικό Συμβούλιο, έμπρακτα πλέον να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους.

Σας καλούμε λοιπόν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως Δημοτική Αρχή του τόπου αυτού, να φέρετε προς ψήφιση μέτρα στήριξης και ανακούφισης για τους επαγγελματίες, τους μισθωτές κυλικείων και τους δημότες μας, μέτρα που δικαιούνται, ώστε τα μέτρα αυτά να είναι η αρχή για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Εμείς πότε κ. Δήμαρχε;