Δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας – Θετικοί και νεφροπαθείς

Δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας – Θετικοί και νεφροπαθείς

Νέα υγειονομική βόμβα σε δομή χώρου υγείας έσκασε τις προηγούμενες ημέρες στη Λάρισα προκαλώντας πονοκέφαλο στις υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» πρόκειται για μεγάλη ιδιωτική κλινική της Λάρισας με δεκάδες νέα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση στα δύο δημόσια νοσοκομεία, ενώ υπό παρακολούθηση βρίσκεται ένα ακόμα θεραπευτήριο με αρκετά κρούσματα, με την κατάστασή του πάντως να θεωρείται ελεγχόμενη.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, στην ιδιωτική κλινική καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας της διεύθυνσης της κλινικής με τον ΕΟΔΥ, που έδωσε αναλυτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τη διαχείριση των κρουσμάτων, που αφορούν ασθενείς και προσωπικό της κλινικής.

Στο πλαίσιο του σχεδίου διαχείρισης της κατάστασης νεφροπαθείς που εξυπηρετούνται στο δημοφιλές τμήμα τεχνητού νεφρού της κλινικής, ιδιαίτερα όσοι προσβλήθηκαν από τον ιό, παραπέμπονται στα δύο νοσοκομεία της πόλης τόσο για νοσηλεία όσο και για αιμοκάθαρση.

Πηγή: εφ. Ελευθερία

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας – Θετικοί και νεφροπαθείς
Λάρισα