Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών

.jpg - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Άλλο ένα έργο για το δήμο Τεμπών υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος και αφορά την «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» προϋπολογισμού 460.000,01 €.

phoenix banner - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης σε δήλωσή του αναφέρει:

banner pagetos - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών

«Η δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων, αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων του δήμου μας.

anigif ambelon rizoulis - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών

Η Τεχνική μας Υπηρεσία κατάφερε να ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη μελέτη και να την υποβάλουμε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για χρηματοδότηση.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών

Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη η ένταξη του έργου και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας και τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, για τη συνεργασία και την εξεύρεση λύσης σε ένα μείζον θέμα που ταλανίζει όχι μόνο το δικό μας Δήμο, αλλά και όλους τους Δήμους της Ελλάδας.

Αποτελεί ένα έργο, όπου με την ολοκλήρωσή του, θα εξασφαλίσουμε συνθήκες ευζωίας στα αδέσποτα ζώα και θα εξαλείψουμε τους κινδύνους τόσο από τα εγκαταλελειμμένα όσο και από τα επιθετικά ζώα».

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Δήμος Τεμπών: Στην κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών