Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου

τυρναβος
ΤΥΡΝΑΒΟΣ, 40100

Γ. Κόκουρας: Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε με αυστηρή τήρηση των μέτρων

Ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των υπαλλήλων του Δημαρχείου Τυρνάβου και των στελεχών της δημοτικής αρχής σε test covid-19 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από εξειδικευμένο συνεργείο του ΕΟΔΥ, με αφορμή κρούσμα κορονοϊού που σημειώθηκε προ ημερών σε Αντιδήμαρχο.
Και τα 75 τεστ που έγιναν στο Δημαρχείο βγήκαν αρνητικά. Έτσι τη Δευτέρα οι υπάλληλοι επιστρέφουν στην εργασία τους, αλλά η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail).

anigif ambelon rizoulis - Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου

Γ. Κόκουρας
Εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των τεστ, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε: Σαφώς πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, η οποία ανακουφίζει τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Παρόλα αυτά, εμείς δεν εφησυχάζουμε, αλλά συνεχίζουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των επιστημόνων. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στη διενέργεια των ελέγχων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, ώστε να εφαρμόσουμε οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο και προταθεί, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια υγεία.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*