Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, 40100
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γ. Κόκουρας: Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε με αυστηρή τήρηση των μέτρων

Ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των υπαλλήλων του Δημαρχείου Τυρνάβου και των στελεχών της δημοτικής αρχής σε test covid-19 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από εξειδικευμένο συνεργείο του ΕΟΔΥ, με αφορμή κρούσμα κορονοϊού που σημειώθηκε προ ημερών σε Αντιδήμαρχο.
Και τα 75 τεστ που έγιναν στο Δημαρχείο βγήκαν αρνητικά. Έτσι τη Δευτέρα οι υπάλληλοι επιστρέφουν στην εργασία τους, αλλά η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail).

anigif tirnavos emporikos - Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου

Γ. Κόκουρας
Εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των τεστ, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε: Σαφώς πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, η οποία ανακουφίζει τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Παρόλα αυτά, εμείς δεν εφησυχάζουμε, αλλά συνεχίζουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των επιστημόνων. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στη διενέργεια των ελέγχων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, ώστε να εφαρμόσουμε οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο και προταθεί, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια υγεία.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Τα τεστ covid-19 βγήκαν αρνητικά στο Δημαρχείο Τυρνάβου