Δήμος Τεμπών: Από τα 100 δείγματα τα 5 είναι θετικά κρούσματα Covid-19.

τυρναβος

Με ικανοποιητική συμμετοχή πολιτών εξελίχθηκε στο Μακρυχώρι, του Δήμου Τεμπών, ο μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος με rapid tests για τον κορωνοϊό, στο περιβάλλοντα χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μακρυχωρίου. Σε συνολικό αριθμό 100 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19.

anigif ambelon rizoulis - Δήμος Τεμπών: Από τα 100 δείγματα τα 5 είναι θετικά κρούσματα Covid-19.

Η δράση έγινε με τη συνεργασία του Δήμου Τεμπών, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Κινητής Μονάδας του Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Πρόκειται για «drive through covid-19 test», όπου οι πολίτες έδωσαν δείγμα, άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους.

Στο χώρο διεξαγωγής της διαδικασίας βρέθηκαν το πρωί ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Λιούπα, τους αντιδημάρχους κ. Νίκο Μητσογιάννη και κ. Γιώργο Νικολάου και την πρόεδρο της κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μανώλης, τόνισε ότι «βρισκόμενοι στην πιο κρίσιμη καμπή της πανδημίας, είναι ανάγκη να διαμορφώσουμε μία καλύτερη και ακριβέστερη εικόνα, για τη διασπορά του ιού  στην κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε στο πλευρό μας τόσο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και τον ΕΟΔΥ, και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους κυρίους Αγοραστό και Αρκουμανέα.

Ως δήμος, κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που ως στόχο έχουν την προάσπιση της δημόσιας υγείας, όμως για να κερδηθεί αυτή η «μάχη» θα πρέπει όλοι μας, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, να τηρήσουμε τα υγειονομικά μέτρα αντιλαμβανόμενοι ότι ο ιός βρίσκεται παντού».

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*