Προχωρά σε σύμβαση η κατασκευή του δρόμου Αμπελώνας – Ροδιά – Γόννοι

τυρναβος

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του δρόμου που συνδέει τον Αμπελώνα με τη Ροδιά και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ και συνολικού προϋπολογισμού 3.757.200 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

anigif ambelon rizoulis - Προχωρά σε σύμβαση η κατασκευή του δρόμου Αμπελώνας – Ροδιά – Γόννοι

Μετά την ανάδειξη Αναδόχου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε την έγκριση για τη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου.

«Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πολιτών σε πολύ δύσκολες εποχές, με συστηματική δουλειά και εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στο νέο δρόμο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων του Τυρνάβου, του Αμπελώνα, της Ροδιάς, των Γόννων. Ήδη στο δρόμο Γόννοι – Ροδιά, έχουν ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τεχνικά έργα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Ικανοποιούμε ένα αίτημα πολλών ετών και αποδίδουμε στους ανθρώπους της περιοχής έναν ασφαλή, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό άξονα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14639 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*