Συγχαρητήρια επιστολή της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας

τυρναβος

Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναλαμβάνετε έναν κρίσιμο οργανισμό για την στήριξη του κτηνοτροφικού κλάδου.

anigif ambelon rizoulis - Συγχαρητήρια επιστολή της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας

Είμαστε στην διάθεσή σας για να μπορέσουμε μαζί να λύσουμε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων που αφορούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και να συνδιαμορφώσουμε μαζί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ανάπτυξη της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας μέσω της νέας ΚΑΠ που βρίσκεται στον τελικό σχεδιασμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των κτηνοτρόφων είναι οι επιλέξιμες εκτάσεις και οι τεχνικές λύσεις που δίνονταν τα τελευταία χρόνια. Θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση της θητείας σας θα είναι η επίλυση του γρίφου των επιλέξιμων εκτάσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Περιφέρειες της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι με καλή συνεργασία θα καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κλάδου.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14653 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*