Επανεξετάστε το αίτημα μας για το μη κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς Αμπελώνα

τυρναβος

Παρέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Αμπελώνα

anigif ambelon rizoulis - Επανεξετάστε το αίτημα μας για το μη κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς Αμπελώνα

Όλοι οι αρμόδιοι και πολύ περισσότερο η διοίκηση της τράπεζας οφείλει να σταματήσει το οριστικό κλείσιμο της από την πόλη μας, που εξυπηρετεί καθημερινά τόσο κόσμο και λύνει τα χέρια σε πολλούς συμπολίτες μας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Πρόεδρος της κοινότητας Αμπελώνα Τσακνάκη Βούλα, τα οφέλη της λειτουργίας και το λόγο που θέλουνε να παραμείνει ενεργή η τράπεζα, τα έχουνε επισημάνει κατά καιρούς σαν Τοπικό Συμβούλιο τόσο σε επιστολές τους αλλά και συναντήσεις τους με φορείς όσο και  στον τύπο, αλλά πολύ περισσότερο στην καθημερινότητα τους.

Πρόκειται για μια αγροτική-κτηνοτροφική περιοχή και η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος στην περιοχή αυτή έχει αποσυμφορήσει καταστήματα Λάρισας και Τυρνάβου αφού εξυπηρετεί περίπου 20.000 κατοίκους του Αμπελώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Επομένως ιδιαίτερα στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε είναι απαράδεκτο με τέτοιες κινήσεις να δημιουργούμε συνωστισμό στα υπόλοιπα καταστήματα θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία!

Τον προηγούμενο Μάιο με τη δυναμική μας κινητοποίηση και την συμπαράσταση όλων των φορέων πετύχαμε την επαναλειτουργία της, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο και για την πόλη μας αλλά και για την ίδια την τράπεζα αφού αποφεύχθηκαν άσκοπες μετακινήσεις συμπολιτών μας.

Με επιστολή μας σαν τοπική κοινότητα Αμπελώνα σε όλους τους αρμοδίους είχαμε επισημάνει το θέμα που θα προέκυπτε από το κλείσιμο της και ζητούσαμε βοήθεια και την παρέμβαση όλων αλλά δυστυχώς λίγοι ήταν αυτοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν.

Καλούμε τη διοίκηση της τράπεζας να συνεχίσει τη λειτουργία του υποκαταστήματος στην πόλη μας και φυσικά ζητούμε από όλους τους αρμόδιους και τους φορείς να παρέμβουν κ εκείνοι για να σταματήσει το θέμα εδώ .

Λύσεις υπάρχουν, όρεξη και διάθεση υπάρχει;”

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14695 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*