Τέμπη: Παραχώρηση προκάτ οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Γόννων.

τυρναβος

Ο οικίσκος έχει τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας προκειμένου να διενεργείται εκεί ο απαιτούμενος έλεγχος πιθανού κρούσματος covid-19.

anigif ambelon rizoulis - Τέμπη: Παραχώρηση προκάτ οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Γόννων.

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Γόννων, ο Δήμος Τεμπών, ανταποκρινόμενος στις έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο οικίσκος έχει τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο της συγκεκριμένης μονάδας υγείας προκειμένου να διενεργείται εκεί ο απαιτούμενος έλεγχος πιθανού κρούσματος covid-19.

Η παράδοση του προκάτ, ευγενικής χορηγίας της επιχείρησης αδελφών Μπουζώνα, στην Διευθύντρια Μαρία Θεοδώρου, έγινε παρουσία του Δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη και των Αντιδημάρχων, Αθανασίου Καραναστάση  και Γιώργου Νικολάου.

“Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς και με άλλες παρεμβάσεις, καταδεικνύουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συνδημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14646 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*